keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Maalaisromanttinen makuuhuone

Minulta on toivottu postausta makuuhuoneesta, jota harvemmin olenkin esitellyt. Syynä siihen on ehkä se, ettei makuuhuone tällä hetkellä vastaa sitä ominta tyyliäni sisustuksen saralla. Aiemmin en osannut päättää pidänkö enemmän romanttisesta vai modernista tyylistä ja päätin, että sisustan sekä että. Makuuhuone maalaisromanttiseksi ja muu asunto modernimmaksi. Nyt kun olen kuitenkin viime vuosina vihdoin löytänyt sen oman juttuni, niin makuuhuone ei enää vastaa sitä, mitä sisustukselta odotan ja mistä eniten pidän. En kiellä, etteikö maalaisromanttinen olisi kaunista. Mielestäni se on todella kiva sisustustyyli! Meille se ei kuitenkaan enää niinkään sovi. Tässä nyt kuitenkin tämän hetkinen tilannekatsaus makkarin puolelle ;). Muutoksia alkaa näkymään sielläkin ehkä pikkuhiljaa. Mitään kiirettä en kuitenkaan aio pitää sen suhteen.. Pala kerrallaan hyvä tulee. Ensimmäinen on kuvakollaasi netistä otetuista kuvista, joiden tavarat ovat joko samat tai ainakin samantyylisiä kuin makuuhuoneessamme. 
Tässä sitten tämän hetkinen sisustus. Vaikka vaihtaisinkin modernimaan suuntaan sisustusta makkarin puolella, niin uskon että nuo valkoiset tikapuut aion jättää. Niissä on vaan sitä jotain. Ja joskus on todella kivannäköistä kun näkee yhdistelyjä eri tyylisuuntauksista. Eli ei se modernikaan tarkoita, että joka ikinen esine pitää sitten olla yyber moderni design tuote :)!


Mitäs tykkäätte, onko lukijoissa enemmän modernista vai maalaisromanttisesta sisustuksesta pitäviä?

1 kommentti:

  1. Täällähän tämä makkaripostaus. =) Kauniita tavaroita! Kiva kun jaksoit tehdä!
    Olen yleensä modernin ystävä, mutta kyllä makuuhuoneessa saa jotain romanttista olla ;) Tai ainakin rauhoittavaa. Tuommoisten tikapuiden fani olen itsekin! Maalasimme makuuhuoneen seinän vaalean harmaaksi (helppo väri) ja lisäksi löysin täydellisen päiväpeiton, jossa on harmaata ja valkoista oikeassa suhteessa. Sit löysin ihanan villingin lipaston, joka oli juuri täydellisen kokoinen. http://www.vepsalainen.com/fi/tuotteet/tasot-ja-lipastot/villinki-taso, se on tuon tyylinen, mutta siinä on kaksi isoa laatikkoa. Ja tuommoisia verhoja, joista sinulla on kuva, harkisten myös meille. ;) Kunhan keksisi minkä väriset.. Haaveilin vielä rahia sängyn päätyyn, mutta ei se mahtunut. Ehkä vielä yhteen makkarin nurkaan mahtuu joku pieni. Tai sitten tuoli.. Tuommoinen arkkukin on tosi nätti. Kattolampuksi ostin ihan perus modernin lampun. Ei mene liian romanttiseksi ;) Minäkinpä taidan postata sit muutamia sisustuskuvia meidän huoneista, kun ne on valmiit =D

    VastaaPoista