keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Eteinen ennen, nyt ja tulevaisuudessa

Minulla on ollut jo jonkin aikaa mielessä pieni muodonmuutos eteiseemme. Eteinen on sinäällään melko simppeli; yksi pieni syvänne, jossa on hattuhylly ja vaatetanko, pari pitkää kaappia ja viisto seinä. Näillä mennään. Ensimmäinen askel oli kenkäkaapin ostaminen. Kenkiä tosin on sen verran paljon nelihenkisellä perheellämme, ettei yksi kenkäkaappi riitä sitten millään. Kenkähyllyn olen siis toistaiseksi joutunut pitämään sen lisäksi. Haluaisin kuitenkin saada tuon koko kenkähylly rötiskön pois ja voipi olla jos saan aikaiseksi niin teen kaappitilaa kengille ja ne saavat siirtyä sinne piiloon, jolloin lattiatilaa jää enemmän vapaaksi ja tila tuntuu avarammalta. Hattuhylly oli aiemmin puunvärinen ja mielestäni suoraan sanottuna karsea! Ruuvasin hyllyn irti, maalasin sen valkoiseksi ja tässä tulos. Ennen ja jälkeen. Aika huomattavan eron saa noinkin pienellä muokkauksella. Peilikaappi on mielestäni kaikista ihanteellisin jos haluaa takit ja kengät piiloon. Mutta tilapäiseen vuokra-asuntoomme en sellaista raaskisi hankkia, sillä koskaan ei tiedä sopiiko se sitten myöhemmin omaan kotiimme. Hinnatkin ovat yleensä monta sataa euroa. Siksi olenkin miettinyt hieman halvempia ratkaisuja, joilla tehdä eteisestä siistimpi; kenkäkaappi, valkoiset säilytyslaatikot, valkoiset puuhenkarit. Eli pyrin siihen, että kaikki ovat samaa sävyä, jolloin mikää yksittäinen sisustuselementti ei pomppaa silmille. 


Viistolle seinälle olen ajatellut ostaa yhden tuolin, johon voi istahtaa esimerkiksi riisumaan kenkiä tai lukemaan päivän mainokset. Tuolin viereen laittaisin olohuoneessa olevan Artekin Kanto lehtitelineen ja kenties jonkun ihanan valkoisen viltin selkänojalle. Seinälle voisi laittaa kolme Muuton Dots naulakkoa, tai sitten jättää paljaaksi. Myös tuo valkoinen Tree naulakko olisi ihana, vaan hinta aivan liian korkea.  
Lisäys aiempaan

Päätin ottaa pieneksi iltapuuhaksi kaappien järkkäilyn, jotta saisin tilaa ylimääräisille kengille. Päivittäisessä käytössä olevat kengät ovat nyt kenkälaatikostossa ja loput sitten eteisen kaapissa hyllyillä. Jo alkaa näyttää siistimmältä.
Mitäs olette mieltä?


4 kommenttia:

 1. Heips! Mulla olisi yksi palaute tästä blogin ulkoasusta, äsken huomasin yhden vajaavaisuuden (tai minun mielestä sellaisen). Mistään ei pääse blogin etusivulle... Ei banneria klikkaamalla, ei blogin nimeä klikkaamalla, eikä sinulla ole missään suoraa linkkiäkään. Eli ainoa keino on muokata osoitetta osoiterivillä. Ehkä hieman hankalaa. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. siis nyt en ihan ymmärrä mitä tarkoitat etusivulla?? Blogissani näkyy vain ylläoleva banneri ja sitten tuorein postaus aina ensimmäisenä.. ja jos haluaa takaisin uusimpaan postaukseen niin painaa esimerkiksi kuukauden kohdalta niin se menee suoraan siihen. vai puhuitkohan nyt mobiiliversiosta?? Kun ei blogissani mitään varsinaista etusivua ole???? anteeksi jos en ihan tajunnut tyhmyyttäni mitä tarkoitat :)

   Poista
  2. Joo, ilmeisesti siis ymmärsit lopulta mitä tarkoitin. Vastaan tänne. :) Minulla toimii ainakin niin, että kun lisää tuon oman banneri-kuvan ulkoasu-sivulehdeltä ja sieltä siis se "määritä ylätunniste" (eli se mistä pystyt lisäämään tuon banneri-kuvan) pistä rasti ruutuun "Otsikon ja kuvauksen tilalla". Sulla saattaa olla nyt valittuna "Otsikon ja kuvauksen takana" ?

   Mahdoinkohan selittää tarpeeksi selkeästi? :D

   Poista
  3. Juu kiitos paljon!! Homma korjattu ;)

   Poista