maanantai 19. elokuuta 2013

Vallila Bulevardi

Mitähän juuri eilen pääsin sanomasta.... taisin mainita jotain Vallilan Bulevardi verhoista ja siitä, että haaveena olisi ne joskus saada. No kuinkas kävikään... Eksyin jostain syystä Prisman verho-osastolle. Katselin josko löytyisi jotain kivoja verhoja. Olen jo pitkään halunnut olohuoneeseen jotkut kuvioidut verhot entisten valkoisten verhojen tilalle. En vain ole uskaltanut vielä ostaa kun koskaan ei tiedä, kuinka ne lopulta miellyttävät silmää. No joka tapauksessa Prismaan palatakseni... silmiini osui kuinkas ollakkaan, nämä kyseiset Bulevardin verhot. Harmikseni verhot eivät ollut sitä turkoosia, jonka sävyiset halusin. No, pengoin vielä näytekappaleverhoja enemmän ja siellä oli kuin olikin juuri kaipaamani väriä! Hypin suunnilleen riemusta, kunnes katsoin itse myyntihyllyä, jossa vallilan verhohylly ammotti tyhjyyttään. Jaa miksikö? No koska ne oli alennuksessa ja joku muukin oli ehkä niistä haaveillut ja kerennyt ennen minua :( Päätin kuitenkin uhmata kohtaloani ja kävin nykäisemässä myyjää hihasta ja kysyin, josko saisin näytekappaleena olleen verhon itselleni. Aikoivat nimittäin poistaa kyseiset verhot myynnistä. Myyjä lupasi minulle viimeisen verhon ja sain kuin sainkin sen omakseni. Onnellisena hipsin kotiin verhoineni! Nyt on sitten aika erilainen ilme olohuoneessa aiempaan verrattuna. Tykkään näistä kuitenkin, vaikka ovatkin todella erilaiset verrattuna omaan tyyliini. Joskus kuitenkin on hyvä mennä oman mukavuusalueen ulkopuolelle ja tehdä yllättäviäkin ratkaisuja :). 

Näyttäis paljon paljon paremmalta, JOS noi ikkunakarmit olisi valkoiset... välillä tekisi niin mieli maalata ne... mutta vuokra-asunnossa ei ihan viitsi alkaa siihen hommaan, joten let it be. 
3 kommenttia:

  1. tuo kangas on kyllä nätti! sopii teille!

    VastaaPoista
  2. ja ikkunankarmit pieni juttu, anna niiden vaan olla, jos vuokra-asunto

    VastaaPoista
  3. juu on se ehkä pieni juttu mutta kuitenkin silmään pistävä.. muutenkin tämä asunto on 2000-luvulla rakennettu ja juuri uusitut parkettilattiat, niin ihmetyttää miksi karmit on alunperin pitänyt tehdä puunvärisiksi :P no mutta eipähän ainakaan omaan kotiin tule tuollaisia :)!!

    VastaaPoista