perjantai 23. elokuuta 2013

Tuuli -päiväpeitto

Edellinen päiväpeittomme oli Kodin1 ostettu luonnonvalkoinen peite, joka kesti peräti vuoden jos sitäkään kunnes nyppyyntyi! En edes pessyt peittoa kuin pari kertaa koko aikana ja silti se on ajan saatossa mennyt huonoksi. No siihen kyllästyneenä päätin ostaa uuden. Kriteerinä ainoastaan valkoinen väri, sekä suht yksinkertaiset tikkaukset. Hobbyhallin sivuilta bongasin sitten tämän Luhdan vitivalkoisen, kiiltäväpintaisen Tuuli -päiväpeiton. Kauan ei tarvinnut miettiä, laitanko tilaukseen vai en. Peiton kaveriksi tilasin samaa sarjaa olevia tyynynpäällisiä kaksi kappaletta. Paketti tuli parissa päivässä ja se oli odotusten mukainen, eli ihana! Toivottavasti tämä nyt kestäisi pidempään kuin edellinen, mieluiten vaikka koko loppuelämän. En nimittäin inhoa mitään niin paljon kuin nukkaantuneita tekstiilejä!!!

Tässä kuvia ja tuotetiedot vielä :)
Himmeästi hohtavaa Tuuli-päiväpeitettä rytmittää moderni raitatikkaus. Päälliskangas on eläväpintaista, kahdella sävyllä kudottua polyesteritaftia, täyte polyesterivanua. Taustakangas liukumatonta polyesteriä/puuvillaa 80/20 %.
Koko 270x270cm. 

3 kommenttia:

 1. Hei! Onko sinulla vielä tämä tuuli - päiväpeitto ja onko käytössä? Olen nyt kissojen ja koirien kanssa etsinyt juuri tätä peittoa ja ei tunnu olevan enää myynnissä missään. Et olisi halukas myymään tätä minulle? T. Annika H.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei valitettavasti ole, taisin kyllästyä ko. peittoon kun pesussa siitä ratkesi pari saumaa ja ajan saatossa tuli käytön jälkiä niin heitin pois. Minulla on tällähetkellä tuo Luhdan Pilvi päiväpeite ja se on aivan huippu!! Tosin imee kyllä pölyä itseensä, eli lemmikkitalouksiin en suosittele. Muutoin on todella helppo puhdistaa, puhtaanvalkoinen ja muhkean näköinen <3 hei kärkkäisellä näyttäisi olevan https://www.karkkainen.com/verkkokauppa/luhta-tuuli-p%C3%A4iv%C3%A4peite--6413912535548

   Poista
 2. Kiitoksia paljon vinkistä :)

  VastaaPoista