lauantai 17. elokuuta 2013

Living room...

Meidän olohuoneessa on aika selkeä linja sisustuksen suhteen. Kaikki huonekalut olen halunnut valkoiseksi kromisilla yksityiskohdilla. Tekstiileillä voi sitten muokata ilmettä, jos siltä tuntuu. Keväästä asti meillä on ollut kausivärinä turkoosi ja pidän siitä edelleen todella paljon. Se on ihanan raikas ja sopii mielestäni juuri kevääseen ja kesään. Toisaaltaan vaikka syksy on kovaa vauhtia tulossa, en näe tarvetta vaihtaa sisustuksen väriä ainakaan toistaiseksi... joten turkoosissa pysytään. Sohvatyynyinä minulla on Vallilan Bulevardi tyynyt ja turkoosit satiinityynynpäälliset. Lisäksi turkoosia löytyy niin Iittalan Kastehelmi tuikuista kuin Iittalan mini vitriineistäkin, jotka toimivat korurasioina. Haaveena olisi vielä hankkia Bulevardi verhot, tai ainakin kokeilla miltä ne näyttäisivät olohuoneessamme. Olen vaan aika arka kokeilemaan mitään kauhean kuviollisia sisustustekstiilejä, mutta Vallilan kuoseissa on yllättävän paljon sellaisia, joista itse pidän paljon! No saa nähdä mitä tuleman pitää.. :)

Mitäs pidätte? 4 kommenttia:

 1. Muuten iha ok, mutta tuo keinutuoli on.. Hmm.. Ihan kauhea mielestäni. :D Mut makunsa kullakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos rehellisestä mielipiteestä!!! Kuten sanottu mieltymyksiä on monia ja itse tykkään tästä älyttömästi.

   Poista
 2. Itse karsastan valkoista sisustuksessa, mutta esim. yhdellä kaverillani on paljon valkoista ja se toimii hyvin. Samoin kuin sullakin! Ja kappas kun eilen lähti ikeasta mun matkaan valkoinen konsolipöytä... Siinä onkin sitten haastetta saada se sopimaan muun sisustuksen kanssa. :D Tuosta sun kattolampusta tykkään kovasti, mutta meidän kämppään se ei sopisi.

  VastaaPoista
 3. Mulla on ollut jos minkälaisia vaiheita sisustuksen saralla. Yhdessä vaiheessa halusin kaiken olevan mustaa, sitten itämaista ja vähitellen vaaleampaan suuntaan mentiin. Nyt on vihdoin oma tyyli löytynyt ja sen kyllä huomaa ihan jos siitä, että joka ikinen päivä sitä jaksaa ihailla omaa kotiaan.. vaikka toki sieltä paljon muutettavaakin löytäisi mutta päällisin puolin on juuri sellainen josta olen haaveillut. Mutta ymmärrän todella hyvin että tiettyjä värejä vain karsastaa! Esim. itselleni oranssi ja punainen nostattaa selkäkarvat pystyyn :) mutta kaikilla on niin oma tyyli, eikä siitä voi kiistellä! Olkaamme erilaisia <3

  VastaaPoista