perjantai 19. heinäkuuta 2013

Ihanuuksia lastenhuoneeseen!

Pitkästä aikaa sisustuskuvia tarjolla. Kesä tuntuu menevän aivan liian nopeasti ja  ne vähäisetkin vapaa-ajan rippeet haluaa käyttää muuhun kuin koneella istumiseen. Nyt kuitenkin minun on pakko jakaa kuvat kanssanne, sillä olen ostanut muutaman aivan ihanan jutun lastenhuoneeseen... :) !!! 


Ensinnäkin nuo tuolit!!! Katselin niitä jo ensimmäisen kerran yli vuosi sitten Etolassa ja tykkäsin todella paljon. Ajattelin silloin, että joskus kun on isompi lastenhuone, niin haluan sinne ehdottomasti läpinäkyvän pöydän ja tuolit. No nyt muuton jälkeen lastenhuone on astetta isompi, tosin ei vieläkään niin iso, että sinne pöytää hankkisin.. Se on hankintalistalla sitten, kun ostamme kerrossängyn ja sitä kautta saamme enemmän tilaa huoneeseen. En ollut ollenkaan varma Etolaan mennessäni, että myydäänkö tuoleja enää edes, mutta mitä vielä, siellä oli aivan ihania läpinäkyviä pöytiä, tuoleja, jakkaroita ja vaikka mitä!!! Voi että... mitenkähän saisimme äkkiä muutaman lisä neliön tänne ;). Läpinäkyvissä huonekaluissa on se hyvä puoli, että vaikka ne vievät tilaa, niin se ei siltä kuitenkaan näytä, sillä niitä tuskin huomaa. 

Meidän Fionalla ei ole yksiäkään nukenrattaita ja ne on kuitenkin ennen pitkään hankittava. Nämä kun  näin, niin se oli siinä! Ovat melkein kuin meidän lasten omat tuplavaunut, mutta vaaleanpunaisena. Alakoriinkin saa nuken mahdutettua hyvin, eli nämähän käyvät vaikka kolmostenkin rattaiksi! Hintakaan ei kirpaissut niin kovaa, kuin Brion rattaissa. Nämä tilasin Kärkkäiseltä ja täytyy sanoa, että ahkerassa käytössä ovat olleet viime päivät.


Toinen uutukaisuus on lelulaatikko, jonka tilasin jostain sisustusputiikista. Se on samaa sarjaa, kuin huoneessa olevat tähtikalusteet, joita on mm. naulakko, lehtikori, hakka, lamppu ja mitähän vielä :). Se on kyllä kiva kun saa lelut kauniiseen laatikkoon. Ei tarvitse kaapin pohjalle piilottaa. 

Mulla on nyt joku ihme kaapintyhjennysvimma. Olen joka päivä siivonnut kaappeja ja miettinyt, mitä voisin heittää pois... ja kyllä ne alkaa vähitellen siisteiltä näyttämään. Minusta on ihanaa kun avaa kaapin ovet, että siellä kaapin sisälläkin vallitsee järjestys, eikä vain ulkopuolella :)... Olenkin hommaillut aika paljon säilytyslaatikoita, jotka kestävät siirtelyä paikasta toiseen. Vaatekaappini suhteen voisi sanoa, että vedän aikalailla ennätyksiä. Minulla ei ole ikinä ollut näin vähän vaatteita, olen rehellisesti sanottuna karsinut puolet entisestä pois ja varmasti vieläkin voisi karsia jos haluaisi ja raaskisi. Olen lopputulokseen kuitenkin todella tyytyväinen, sillä minulle tuotti tuskaa luopua joistain vaatteista, joita en edes käyttänyt..vaikka niillä oli enää lähinnä tunnearvoa. Vaatteet minulla on aina ollut värijärjestyksessä. Siten löytää paljon helpommin etsimänsä. Mieheni ei tätä voi ymmärtää.. järjestän aina hänenkin vaatteensa värijärjestykseen. Ai miten niin kontrollifriikki? :)Astiasto meillä koostuu teeman turkooseista ja valkosista lautasista. Valkoiset lautaset ostin äskettäin ja sain kaikki -50% alekupongeilla, joita sai citymarketista keräilyleimoilla. Ei tullut kalliiksi. Teemat ovat osoittautuneet käytössä todella hyviksi entisten Kermansaven Oliivi astioiden sijaan, jotka olivat aivan surkeita! Lasten astiasto on Ikeasta. Lasit on Iittalan Verna laseja, joita haluaisin kerätä lisää, mutta en äkkiseltään ole löytänyt kuin niitä uusia Lempi- laseja. Pitänee jatkaa etsintää. Kahvikupit ovat teemaa ja arabian muumimukeja, joista todella tykkään <3. Mehukannut ovat Iittalan kartiot. Joskus jos jonkun juhla-astiaston aion hankkia, niin se tulee olemaan joko Villeroy & Bochin new wave sarjaa tai sitten Lumi- astiasto arabialta, jos en ihan väärin muista. Mutta se ei ole tämän ajan juttu, eikä mielestäni näin vähällä juhlinnalla edes tarpeen välttämättä :) .


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti