lauantai 22. kesäkuuta 2013

Siivousta, puunausta, leipomista... yksin!!!!

Kerrassaan ihana juhannus!!! Olimme eilen vanhempieni luona nauttimassa auringon paisteesta, grillattiin, uitiin, lapset pomppivat trampoliinilla ja mitähän kaikkea. Oli kyllä aivan mahtava ilma, kerrankin. Tänään sitten olen saanut nauttia yksin olosta! Mies lähti lasten kanssa evakkoon, jotta minä saan rauhassa leipoa ja siivota huomisia valmistujaisjuhliani varten. Ai, että minä nautin tästä hiljaisuudesta ja siitä, että kukaan ei vaadi mitään. Saa tehdä juuri sitä, mitä haluaa (eli siivota :D). Harvinaista herkkua. Huomisia juhlia sitten odotellessa. Tässä kuvat siivouksen jälkeen....Tässä uusi lastenhuoneen matto, jonka bongasin Askosta alennuksesta. Tämä ei kyllä vedä vertoja edelliselle matolle :'(, mutta on siinä mielessä kätevä että se on muovinen ja kaksipuolinen, eli joko beesi valkoisilla tähdillä tai valkoinen beesillä tähdillä. Kätevää, eikös :). 


Jos jotain muuttaisin tästä asunnosta, niin nuo ikkunalistat ehdottomasti maalaisin valkoisiksi.. Mutta siihen urakkaan on turha väliaikaisessa asunnossa ryhtyä, joten tyydyttävä noihin. ;)


Meidän tuittupään oma nurkkaus <3


Edelleenkin olen niin tykästynyt meidän ruokailuryhmään <3 Harmiksi vaan aina silloin tällöin tulee pieniä naarmuja, joita olen sitten koittanut valkoisella kynsilakalla paikkailla.. mutta lapsiperheessä ei kolhuilta voi välttyä. Tuolit mieheni käsitteli jollain erikoissuoja-aineella, jolla pitäisi pysyä puhtaampana ja helpompana pyyhkiä tahrat pois. 
Tämä on omasta mielestäni siistein nurkkaus kodissamme :) !!! Jakaa varmasti mielipiteitä tuo seinä, mutta pääasiahan on että me tykkäämme siitä. 
Tässä yksi ihana uutuus; netanttilasta tilattu Intro-valaisin, jonka bongasin kohtuu hyvästä alennuksesta. Lampussa on pieniä halogeenilamppuja ja voin kertoa, että sen ollessa päällä on koko kämppä valaistu sen jälkeen :D On meinaa kirkas! 


Tämä lamppu on ehkä vaikein kuvattava. Se on luonnossa vielä siistimpi, kuvissa näyttää ehkä jotenkin sekavalta?! Tässä vielä linkki netanttilan sivuille http://www.netanttila.com/shop/fi/netanttila/valaisimet/-intro-riippuvalaisin-%C3%B8-40-cm-5702857


Kirjahyllyyn olisi kiva laittaa näytille kauniita esineitä, mutta johonkin ne muutamat kirjatkin on mahdutettava ja lisäksi pienten lasten kanssa ei ole ehkä turvallisinta laittaa alahyllyä täyteen aaltomaljakoita :) 


  Sain valmistujaislahjaksi uudesta työpaikastani älyttömän suuren liljakimpun. En ole eläessäni nähnyt niin isoa kimppua ja valehtelematta se painoi varmasti useamman kilon. Korkeutta sillä oli ainakin yli metri. Jouduin pätkimään aika paljon pituutta pois, jotta sain sen johonkin maljakkoon mahdutettua. Tällä hetkellä liljat koristavat parvekettamme <3 Ne ovat minun lempikukkia, mutta voimakkaan tuoksunsa vuoksi niitä on hyvä pitää ulkona.... tai ainakin nuo valkoiset liljat tuoksuvat aika voimakkaalle.  Kauniita ne joka tapauksessa ovat. 


Eikö?Näihin tunnelmiin on hyvä lopettaa. Huomenna tai viimeistään ylihuomenna postailen sitten juhlatarjoiluista kuvia :) 

6 kommenttia:

 1. Ihanan näköistä teillä! :) Ja tässä yksi vinkki: Jos et halua sotkua noista liljoista, niin nypi pois nuo heteet, koska toi siitepölyy likaa aika paljon (heteet on siis nuo n. 6 aina yhdessä kukassa olevaa valkoista "tikkua", joissa on tummaruskeat päät). Helppo tapa varjella teidänkin valkoista kotia :D

  - Janna

  VastaaPoista
 2. Tosi upea kimppu! Minunkin lempparikukka. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. vielä kun sen hajun/tuoksun saisi miedommaksi niin raaskisi useemmin ostaa sisäkukaksikin :)

   Poista