keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Juhlat oli ja meni

Nonni nyt on sit juhlat juhlittu.... Vaikka vieraista todella moni perui tulonsa, niin silti oli todella mukavat juhlat. Ainakin läheisimmät rakkaat pääsivät tulemaan, se on pääasia. Valmistuminen on kuitenkin kerran elämässä -kokemus, niin mulle se merkitsee paljon että viitsii tulla paikalle... Noh mutta nyt on arki taas ja on pari kakkutilaustakin tulossa viikonlopulle, työtä ainakin riittää :) Eilen käytiin lasten kanssa heittämässä "talviturkkikin" kun oli niin ihana ilma. 


Macaronsit tilasin muualta, sillä en itse noin hienoja osaisi tehdä. Mausta pakko sanoa sen verran, että en ihan ymmärrä näiden hehkutusta? Mielestäni macaronsit ovat aika oudon makuisia, lähinnä maistuu mantelimassalta... olen kokeillut nyt montaa eri makua, enkä mistään tykkää, joten täytteestä se ei ole kiinni. Tottakai nämä on makukysymyksiä, mutta vieraistakaan suurin osa ei näistä kovin pitänyt. Tuntuu vain että blogeissa näitä monesti hehkutetaan että ovat niin harvinaista herkkua, mitä mieltä te olette, tykkäättekö ????


Tarjoiluna: poppareita, sipsiä, vaahtiksia, suolakeksejä, kinkkupiirakkaa, tomaattipiirakkaa, macaronseja, sitruunamoussekakkua ja täytekakkua. 


Tämä oli 40hlö:lle mitoitettu ja siitä jäi lähes puolet syömättä :D Onneksi vieraat vähän jeesivät ja he ottivat kotiin viemisiksi myös, ettei minun tarttenut loppu kakkua yksin tuhota. Hyvää tämä kyllä oli, mutta sanotaanko että viidettä palaa syödessä alkoi jo tuntua siltä, että tulee korvista ulos ;)

Stetarit, sideharsoa, laastari, injektio, pillereitä ja sen semmoista... 


5 kommenttia:

 1. Semmoistahan Se loma-aika on, että ihmisillä tahtoo olla omia perinteitä ja matkoja. Monet sisustus ideat vaikuttaa aika lailla yhdestä casa-blogista otetuilta. Tiedät varmaan mistä...��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai saa olla omia matkoja ja menoja mutta mielestäni jos kutsut on lähettänyt kaksi kuukautta etukäteen niin on mielestäni kohtuullista ilmoittaa peruutukset mielestäni hieman aiemmin kuin päivää ennen :) ja rehellisesti sanottuna en tiedä mitä blogia tarkoitat sillä sisustuksen saralla saan inspiraatiota monesta eri blogista, lehdistä yms. Ja mielestäni ihmisillä voi olla hyvinkin samanlainen sisustusmaku :) olen muutaman vuoden etsinyt omaa tyyliäni ja olen niin onnellinen että vihdoin kotimme näyttää siltä kuin olen aina toivonut!!! Kalusteet pyrin valitsemaan tarkoin ja vuosiksi eteenpäin tulevaa omaa kotiamme silmällä pitäen :)

   Poista
 2. Onneksi olkoon valmistumisesta! Itse valmistuin vuosi sitten, mutta juhlat ovat vieläkin pitämättä.. Vielä kerkeää. =D
  Minä tykkään kovasti macaroneista. Varsinkin suklaatäytteellä. Ja tykkään myös kuorista. Ja ne ovat todella suloisennäköisiä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei onneksi olkoon sinullekin!!! Kiva kuulla että joku tykkää macaronsseista :) tämähän vain vahvistaa käsitystä siitä että mieltymyksiä on monia eikä näin ollen makuasioista voi kiistellä!

   Poista
 3. Onnittelut valmistumisen johdosta täältäkin! Tosi upean kakun olet leiponut. Koristeet ovat niin aidon näköiset. Harmi, että juhlista jäi hieman apea mieli, mutta onhan se kertomasi perusteella ihan ymmärrettävää (itsekin vastaavaa kokenut). Kotinne on kauniisti sisustettu olkoon sitten jonkun blogin ideoita käytetty tai ei :) Ja sitä vartenhan ne onkin vai mitä.
  Koirat haukkuu ja karavaani kulkee, näin se kuitenkin menee. Mukavaa ja lämmintä kesän jatkoa, t. Ella

  VastaaPoista