sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Juhlakoristeluja

Bongasin Sinellissä asioidessani katossa roikkuvat silkkipaperipallot ja kysyin niiden ohjetta myyjältä. Hän ei suorilta käsin osannut neuvoa, mutta kehotti googlettamaan. Googlesta sitten löytyikin monen monta ohjetta näihin ja tuumasta toimeen. Aluksi kokeilin laittaa pallot roikkumaan katosta, mutta se näytti mielestäni hassulta, enkä löytänyt niille sopivaa paikkaa, joten päätin kokeilla niitä seinälle kiinnitettyinä. Mielestäni niistä tuli ihan hauskan näköiset. Näitä on todella helppo tehdä ja siten saa ilmapallojen lisäksi vähän erilaisia koristeita :). Nämä olivat siis poikani 3v. synttäreillä ja ajattelin pitää ne seinällä vielä omissa valmistujaisissani, joita juhlitaan viikon päästä.  

Sisustuksessa meillä on kausivärinä tällä hetkellä turkoosi, joten sitä oli helppo soveltaa koristeisiinkin. 


Sankari puhaltamassa kynttilöitä <3.


Tarjoilut: kinkku-juustosarvet, sipsejä, vaahtokarkkeja, keksejä, passionmoussekakkua, daim-moussekakkua (valmiskakku) sekä suklaapiirakkaa.


Iittalan kastehelmet <3


Ja meidän uusi sohva, tykkään siitä todella paljon!!! Mikään löhösohva se ei ole, vaan melko jämäkkää tekoa, mutta toisaaltaan uskon, että se on paljon pitkäikäisempi. No aika näyttää... ainakin tällä on kymmenen vuoden runkotakuu. 


Tässä on meidän Fionan uusi kevättakki, jonka löysin Zarasta. Suloisimmat tyttöjen lastenvaatteet olen löytänyt juuri Zarasta ja sitten Kappahlin newbie mallistosta, jota saa nykyisin peräti 98cm asti!!! Usein vaan tuppaa käymään niin, että kun jonkun oikein unelman löytää, niin juuri se oikea koko on loppunut.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti