keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Hulluttelua...

Myönnettäköön; höyrähdin taas hullutteluun hulluille päiville. Tuo kirottu keltainen kassi mukanani lähdin tyytyväisin mielin kotiin saaliina kaikki, mitä olin ajatellutkin ostavani plus pari ekstralöytöä. Olen aina aiemmin ihmetellyt, että on ne ihmiset pöljiä kun menevät ja tuhlaavat rahansa mokomiin muka super alennettuihin tuotteisiin... kunnes itse ensimmäisen kerran erehdyin selaamaan keltaista kuvastoa ja tein kuin teinkin todella hyviä löytöjä. Ja koukkuunhan siihenkin jäi; pari vuotta takana hulluilla päivillä käymistä. Täytyy kuitenkin "puolustukseksi" sanoa, että vertailen kaikki haluamani tuotteet ensin netissä ja katson saisiko niitä muualta halvemmalla ja vasta sen jälkeen teen ostopäätöksen. Lisäksi kirjoitan tarkan listan, jonka tavarat menen ostamaan ja suorinta tietä kassalle (tai ainakin melkein suorinta ;). Tänä vuonna oli yllättävän vähän ja huonoja tarjouksia ainakin minun makuuni, mutta pari nappilöytöä tein, joista olen jo pidemmän aikaa haaveillut!! 

Oletteko te käyneet hulluilla/aiotteko käydä ja mitäs aiotte ostaa?


Mutta asiaan, tässäpä kuvatuksia löydöistäni!


Magissonin todella tyylikkään moderni kakkulapio ja teräksisenä!!! Unelma! 


En malta odottaa, että pääsen testaamaan tätä käytännössä.


Tommy Hilfigerin sukkia tyttärelle...


...ja pojalle..Täydennystä Iittalan vitriinikokoelmaani, turkoosi pikkuvitriini <3. Toivoin tätä jo syntymäpäivälahjaksi, mutta onneksi en saanut, sillä nyt sen sai puoleen hintaan!


Ja lopuksi pari Reijo Mäen pokkaria sekä lapsille kirjoja.


1 kommentti:

  1. Useimmiten hieno muotoilu ja käytännöllisyys osataan yhdistää voittamattomaksi paketiksi, mutta ei kyllä tuossa kakkulapiossa.. Innolla odottelen kokeilusi tulosta! Joskopa teillä leikkaisi paremmin kuin meillä :D

    VastaaPoista