sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Pohdintoja ja arjen ihanuuksia

Oon välillä miettinyt, pitäisikö tehdä erikseen blogi, joka pohjautuisi vain sisustusjuttuihin kun niitäkin nyt tuntuu kiihtyvällä vauhdilla tänne kakkublogin puolelle ilmaantuvan.... mutta toisaaltaan on kausia, jolloin ei jaksa sisustella juurikaan, eikä juttua sen saralta riittäisi. Että nyt toistaiseksi ainakin näillä mennään ;) Toisaltaan, miksi ei yhdistää kahta intohimoaan; sisustamista ja leipomista jos ne ovat molemmat lähellä sydäntä. Ja lukijat osaavat tietenkin fiksuina ihmisinä boikotoida jutut, jotka eivät itseä kiinnosta.  Tottakai saatte kertoa oman mielipiteenne tästä blogista.; eli ärsyttääkö kakkuilijoita nämä minun sisustushömpät ja päinvastoin sisustajia nämä kakkukuvat? :)  


Täällä on oltu kuumeen kourissa kokonainen viikko, mutta nyt alkaa vähitellen helpottaa. Mieskin lähti sopivasti reissuun pohjoisen suuntaan neljäksi päiväksi. Pyysin sitten siskoni tänne yökylään ja kyllä täytyy sanoa, että on ne siskot vaan maailman parhaita! Mikäs sen makoisampaa, kuin herätä aamulla lämpimän peiton alta tuoreen kahvin tuoksuun ja lapsetkin on jo syötetty ja pyhävaatteet puettu päälle! Harvinaista herkkua, jota todella arvostan <3<3. Kiitos <3


Toivottelen kaikille oikein aurinkoista sunnuntaita!!! Tässä muutama sisustusaarteeni ja inspiskuva. Vitriinit sain jo joululahjaksi ja Cookies purkin ostin vasta eilen, vaikka olenkin jo varmaan vuoden verran sitä kuolaillut kaupassa ;). 


 Pyörittelin aiemmin vain päätäni kaupassa nämä Iittalan vitriinit esimmäistä kertaa nähtyäni ja taisin jopa tokaista, että on siinäkin taas keksitty rahalle turhanpäistä käyttöä..kunnes näin nämä kuvat ;) 


Minulla on yksi iso ja yksi pieni läpinäkyvä vitriini, haaveissa on vaaleanpunainen ja turkoosi vitriini myöskin.


Isommassa vitrsiinissa säilytän lempirannekorujani ja kelloani, pienemmässä sormuksia.


En tiedä kaipaako tämä edes selittelyä? Ihana <3


Saa nähdä kauanko nämä vaahtokarkit sälyvät tuolla sisällä...

1 kommentti:

  1. Jatka vain sisustusjuttujen postaamista! Täältä saa kivoja vinkkejä ja inspiraatiota omaankin sisustukseen ja leivontoihin. :)

    -E

    VastaaPoista