sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Ihana kevät!

Kevät on kyllä niin ihanaa aikaa. Sitä oikein piristyy aamulla kun auringon säteet tulvivat ikkunoista sisälle!! Asiasta toiseen...Olen ihan hulluna kaitaliinoihin/pöytätabletteihin ja niitä meillä onkin jonkin verran kerääntynyt kaappeihin. Tosin tuohon uuteen pöytäämme edelliset kaitaliina ovat liian pieniä, jonka vuoksi olen ostanut muutamia uusia. Nyt halusin hieman keväisempää väritystä ja ostin alennuksesta turkoosit tabletit. Myös kuvassa näkyvät iittalan kivituikut ovat uusia. Turkooseja haluaisin pari lisää. <3 Myös taulut eteisessä saivat uuden ulottuvuuden, kun kekkasin, että miksi ostaa kalliita tekstitauluja kaupasta, kun voi ostaa kehykset ja tulostaa niihin haluamansa tekstit valkoiselle paperille. Lopputulokseen olin oikein tyytyväinen!! Meidän eteisemme on pitkä ja kapea ja aika synkkä, joten se mielestäni kaipaa enemmän valoisuutta... lisää valoisuutta se saakin lähipäivinä kunhan posteljooni tuo pakettini.. En malta odottaa ;) Näätte sitten, mitä tuleman pitää. 
Tabletit Prismasta, merkkiä en muista


Kivituikut Iittala


Naistenpäivän kunniaksi sain mieheltä kukkia <3


Aamuaurinko <3


Uusia tyynynpäällisiä; Anno ja Marimekko.


Itse tekemät taulut ;)


3 kommenttia:

  1. Raikasta ja keväistä teillä kotona. Huomaavainen mies kaiken lisäksi :) Mukava blogi sinulla, jossa vierailen tuon tuosta. Aurinkoista keväänjatkoa. t. Elle

    VastaaPoista
  2. Onpa kaunista ja valoisaa! :-) Mäkin oon tehnyt tekstitauluja itse, tulee paljon halvemmaksi kuin kaupasta ostettuna :-)

    VastaaPoista