maanantai 3. joulukuuta 2012

Kakkuja kakun perään :)

Välillä saattaa olla kakkujen puolesta hiljaisempia viikonloppuja ja välillä taas vähemmän hiljaisempia. Tälle viikonlopulle sattui jopa kuusi kakkutilausta plus yhdet cupcakesit!!! Siinä oli melkoinen urakka... lisäksi sain muutamat koristeet tehdä kahteen kertaan, kun joku 2,5 vuotias napero oli aamupalaksi käynyt syömässä äidin yöllä väsäämät koristeet!!! Ja hommaa ei helpottanut yhtään se, että meidän 10kk tytteli oli kolme päivää kuumeessa ja huusi yötä päivää plus että minä olin oksennustaudissa (vai mikä lie stressipöpö?) yhden päivän. Meinasi paniikki iskeä ja olin jo perumassa muutamaa tilausta, mutta loppu hyvin kaikki hyvin. Sain kakut valmiiksi. Pienessä kiirreessä tosin, sillä olimme lisäksi lähdössä siskoni kanssa Tallinnaan la-su ja kakut piti saada valmiiksi sitä ennen. Matkallekin päästiin ehjin nahoin ja nyt on jäljellä enää järkyttävä yskä ja nuha. Tätähän tämä talvi on; aina jollain joku tauti. 

Tässä sitten kuvia. 


Metrokakku Mortille, joka kuulema tykkää metroista hirveästi.


Toiseksi kakuksi valittiin maatilan eläimiä :) 


Possu kuralätäkössä, lehmä ja lammas.. Aadalle haluttiin tyttömäistä muumikakkua, jossa olisi pinkkejä ja valkoisia kukkia, muumipeikko ja nipsu sekä perhosia. 


Muumipeikko makoilee kukkakedolla.


Tein viime vuonna kaksospojille Alexille ja Antonille myös kakun. Tällä kertaa haluttiin autokakku, jossa olisi titinalle. 


Takarekkarissa lukee Anton.


Jos aika olisi antanut periksi olisin voinut tehdä vaikka mitä yksityiskohtia autoon, mutta tällä kertaa mentiin aika simppelillä toteutuksella. 


Carlokselle lähti tämä tähtikakku ja pätkismuffinssit, joiden päälle laitettiin tähdet juuri ennen tarjoilua. 


Näiden kakkujen lisäksi tein yhden sählykakun, josta en kuvaa kerennyt/muistanut nappasta. 2 kommenttia:

  1. Huh, melkoinen urakka sulla ollut!!:) Hienoja kakkuja!:) Taitaa oksennustautia olla liikkeellä, meilläkin oli viime viikolla.

    VastaaPoista
  2. Aikasmoisesta urakasta olet selvinnyt ja noin upein kakuin :)

    VastaaPoista