torstai 20. joulukuuta 2012

Jollei jouluna olis lunta....

... No siitä ei ainakaan tarvitse huolehtia, sillä lunta tupruttaa minkä kerkeää. Välillä tuntuu, että voisi jo riittää tämän lumen tulo tällä erää. Vaan ei saa valittaa, pääasia, että saadaan valkea joulu. Vielä pitäisi tehdä loppusiivous ja muutamat leipomukset, niin voidaankin startata auto ja lähteä kohti Kajaania joulun viettoon. Tässä muutamia jouluisia sisustuskuvia. Rakastan kynttilöiden polttamista ja ennen kaikkea niiden luomaa tunnelmaa <3

 Ruokapöytämme, jonka ostamista en kadu!!! Niin unelma! Tuikkunelikko Stockmann, viisi isoa kynttilää Ikea, hurrikaanilyhty Prisma.Makuuhuoneessa ei juuri muuta uutta ole, kuin valkoiset tikapuut ja Candles puulaatikko. Muuten samaa maalaisromanttista tyyliä kuin ennenkin. 
Innostuin kokeilemaan narupalloja ja niistä tulikin todella kivoja!! Tällä hetkellä nämä ovat koristeena vitriinissä. Yksi oli lastenhuoneessa..hhmmm.. varmaan yhden päivän kunnes joku sen tuhosi. Tosin se oli odotettavissakin. Näitä on yllättävän helppo tehdä ja mukavaa vaihtelua saa jos vaihtaa erivärisen narun. Oletteko te tehneet narupalloja??


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti