torstai 4. lokakuuta 2012

Uusi kello ja vähän muuta

Tässä muutamia uusimpia sisustushankintojani. Katselin jo vuosi sitten tätä kelloa Stockalla, mutta ajattelin että se on kuitenkin niin kallis, etten raaskii ostaa ja ei se edes sovi välttämättä meidän opiskelijakämppään.. No kappas vain, nyt taas törmäsin kelloon ja katsoin hintaa, eikä se edes kauhistuttanut. Kaiken lisäksi sen sai palauttaa jos se ei sopisikaan kotiimme, joten ostin sen välittömästi. Ensimmäiset päivät vain tuijotin kelloa. Se on niin kaunis!! Mieheni sanoi sen olevan vähän bling bling, mutta mielestäni se ei ole sisustukseemme ollenkaan liian "överi", vaan juuri passeli!!! Kello ei pääse kuvissa oikeuksiinsa, vaan on luonnossa niin paljon näyttävämpi.. mutta tässä nyt kuitenkin pari kuvatusta kellosta... 
Kello on yllättävän suuri, joten se vaatii tilaa ympärilleen. Valon siihen heijastaessa se on todella näyttävä!


Valkoisen 120mm aaltomaljakon löysin huutonetistä suht edulliseen hintaan. Siitä olen jo kauan haaveillut. Joululahjatoivelistalla on tästä vielä se isompi malli.  


Nämä henkarit olivat alennuksessa 6kpl paketissa, joten ostin niitä meidän pikkuneidille. Valkoinen on aiemmin ostamani. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti