sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Haikara

Minua edelleenkin hymyillyttää aina kun on puhe haikarasta... nimittäin tuossa joku aika sitten (noin vuosi) meillä oli hyvin "vakava" keskustelu mieheni kanssa siitä, että kuka niitä lapsia tuo. Minä kysyin, että: Eikös se olekin harakka kun tuo ne lapset?? Mieheni vaan pudisteli päätä, että: Ei se nyt ihan harakka taida olla.. Minä siihen vielä intin, että: Kyllähän se on harakka, katsos nyt, tämän näköinen lintu on harakka ja se tuo ne lapset, etkö muka muista?! Mieheni siihen: Niin vai olisiko se kuitenkin haikara..... Oli meikäläinen vähän hiljainen sen jälkeen :D Noooo sattuuhan sitä... ei aina voi muistaa.. mutta niin.. asiaan..

Ristiäisiin toivottiin kaksikerroksista täytekakkua, jonka päällä olisi suurehko haikara, joka roikottaa lasta pussissa. Ihana idea !!! Olin niin mielissäni tästä tilauksesta ja mielestäni tämä on yksi onnistuineimmista/hauskimmista kakuistani yksinkertaisuudessaan. Kakku on 40hlö:lle ja täytteeksi toivottiin vadelmamoussea. 

Täytekakun lisäksi haluttiin kaksi 20hlö voileipäkakkua; toinen kinkku- ja toinen lohitäytteellä. Koristuksista haluttiin todella simppeliä. 

7 kommenttia:

 1. Hehe, no voi kai se harakkakin jotkut lapset tuoda jos haikaralla on kiireitä. ;) On muuten aivvvvvan ihana tuo kakku!!

  VastaaPoista
 2. Todella ihana haikara kakku!!!!:)

  VastaaPoista
 3. Aika hauska ja ihana haikara! Ja voikkaritkin näyttää niin syötävän hyviltä :)

  VastaaPoista
 4. Vau, todella suloinen haikara!!:) Ja nuo jalat ovat aivan ihanat!!:) Hauska!:)

  VastaaPoista
 5. Vautsi vau, tuo haikarakakku o kerrassaa LOISTAVA!!!

  VastaaPoista
 6. Ahhhahhaaa, tää haikarakakku on aivan supersöpö!

  VastaaPoista