keskiviikko 1. elokuuta 2012

Sisustuskollaaseja

Tein muutamia kollaaseja kotimme eri huoneista. Sisustaminen on kyllä niin ihanaa, että sitä voisi tehdä loputtomiin jos vain rahat riittäisi kaikkeen :) Itselläni sisustaminen on lähinnä kausiluontoista.  Kun peruskalusteet on kasassa, niin tekstiileitä vaihtamalla voi tuoda uutta ilmettä, ilman että tarvitsee ostaa uusia huonekaluja. Itse suosin sisustuksessa nykyisin valkoista, sillä se on ihanan raikas, pelkistetty, sopii kaiken kanssa yhteen ja siihen ei kyllästy! Mitä sävymaailmaa te suositte sisustuksessa?
Ostimme olohuoneeseen uudet sohvat noin vuosi sitten. Edellinen sohvamme oli nahkadivaani, joka osoittautui todella epämukavaksi käytössä. Kesällä se oli kuuma ja hiostava, talvella kylmä ja kolkko. Jyskistä sitten löysimme kolmen ja kahden istuttavat sohvat todella edulliseen hintaan. Tämän hetkiseen kämppään nämä kelpaavat mainiosti, mutta sitten kun joskus oman kodin rakennamme niin sinne haluan kuitenkin uudet sohvat. Sohvat Jysk, kirjahylly Ikea, tyynynpäälliset Ellos ja Lexington.

Keittiöstämme ei juuri kuvattavaa löydy. Tässä nyt kuitenkin muutamia lempitablettejani. Valkomustat Hemtex, pinkit Pentik, teräksvati Iittala, kellon sain ilmaiseksi jostain lehtitilauksesta. Kuvasta ei ehkä erotu niin hyvin, mutta kellon reunassa on ikään kuin perhosen siivet. Ihan hauska idea mielestäni. Mielestäni kello saisi vain olla hieman isompi.
 
  Makuuhuoneeseemme olen todella tyytyväinen. Siellä on jonkin verran vaaleanpunaista, joka mielestäni sopii makuuhuoneeseen hyvin, varsinkin nyt kun meidän pikku prinsessamme nukkuu siellä. Vaaleanpunaiset puukirjaimet löysin jostain netin sisustuskaupasta. Niitä saikin etsiä ihan urakalla. Nalletyyny, pupu ja pöytälamppu pentik, vauvan pussilakanat lexington, lehtikori kodinykkönen, tyynynpäälliset h&m.

1 kommentti:

  1. Kauniin näköistä. :)

    Terv. miehesi ex-naapuri Knista.
    (tunteella.blogspot.fi)

    VastaaPoista