perjantai 3. elokuuta 2012

Pelkistetty hääkakku

Tässä on niin pelkistetty hääkakku kun vain voi olla :) Tiukan aikataulun vuoksi en koristeita olisi kerennyt kunnolla tekemään, joten toiveena oli ainostastaan valkoinen kaksikerroksinen kakku sinisellä nauhalla. Täytteenä kakussa suklaamousse vadelmien kera. 

Täytyykin muuten tähän väliin liputtaa tuon uuden suklaakerman puolesta! Se sopii nimittäin loistavasti mousseihin käytettäväksi vispikerman tilalta jos haluaa suklaisen moussen. Epäilin alkuun, että onkohan kyseinen kerma  keinotekoisen makuista, mutta yllätyin, kuinka hyvää se oli!!! Suosittelen kokeilemaan. Olen laittanut tätä esim. kääretortun väliin myös. Mansikkakermaa en ole vielä päässyt kokeilemaan, onko teistä joku maistanut sitä ja mitäs piditte??



Luonnonvalkoinen, 40hlö kakku suklaamoussella ja vadelmilla.  









2 kommenttia:

  1. Mansikkakerma maistuu juuri samalle kuin mansikkaeskimo :)

    VastaaPoista
  2. Mansikkakerma maistuu ihanalle.Kannattaa kokeilla.:)

    VastaaPoista