maanantai 30. heinäkuuta 2012

Sisustusta

Kuten entisessä blogissanikin olen ilmoittanut; tästä ei suinkaan tule mikään sisustusblogi, mutta haluan silti aina silloin tällöin laitella tänne sisustuskuvia, varsinkin nyt kun mulla on jäätävä talokuume! En muuta teekkään kun selailen eri sisustusblogeja/lehtiä ja haen inspistä niiden kautta. Sisustaa voisi vaikka loputtomiin!! Mulla kesti pitkään löytää se oma tyylini, mutta nyt meillä alkaa vähitellen olla sellaista kuin olen toivonutkin. :) Makuuhuone maalaisromanttinen ja muualla sitten pelkistetympää ja valkoista.

Tässä nyt muutamia kuvia meidän tämänhetkisestä kodista..

Fionan oma nurkkaus meidän makuuhuoneessa.

Fionan kehto, josta kohta pitääkin jo luopua. Pentikin nalletyyny <3

Makuuhuoneen nurkkaus, jossa seinätarra, Ajattele suuria, mutta nauti pienistä.

Love what you do.

Benjaminin huone. Ikean verhoista se sitten lähti.. vihreää ja ripaus pinkkiä, siitä on poitsun huone tehty ;).


Reilu vuosi sitten veken kalusteesta tilattu pöytä ja tuolit.. hmm.. ei ehkä kestävintä laatua ainakaan nuo tuolit kun jää rantuja jos housuissa on takapuolen kohdalla napit tms. Nyt jo tekis mieli ostaa uusi ruokailuryhmä, mutta eiköhän sitä vielä sinnitellä ainakin toinen vuosi.

Kalloja ostin pitkästä aikaa...

Ikean Billy kirjahylly oli jotenkin tylsä sellaisenaan, ja kappas kuin tilauksesta siihen tuli vitriiniovet myyntiin! Nyt on paljon parempi.

Ellokselta tilasin meille uuden jalkalampun. Ensinäkemältä en yhtään tykännyt tästä, mutta vähitellen aloin tykkäämään yhä enemmän, kunnes se olikin jo pakko saada. Ja tietenkin -40% alekoodia käyttämällä. Ei jäänyt hintaa ihan järkyttävästi..


Näitä tyynynpäällisiä tilasin myös ellokselta kun olivat puoleen hintaan. Tykkään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti